Home / Workshop

Workshop

Verdiepende Masterclasses voor coaches, trainers en therapeuten die hypnose willen gebruiken

Heb je al de nodige ervaring en wil je praktisch aan de slag, dan kun je hier aanmelden voor één van mijn Masterclasses.

Ik leg technieken stap-voor-stap uit en ik kan je verzekeren dat het een waardevolle aanvulling is op je coachingsvaardigheden.

Alles wat je leert wordt ook live gedemonstreerd. Je krijgt dus heldere theorie, veel demonstraties en gaat direct zelf praktisch aan de slag.

Aanmelden is 100% veilig omdat je tot 24 uur voor aanvang kunt annuleren. Ik werk met groepen tot max 12 personen zodat je persoonlijke aandacht krijgt.

Voorkom teleurstelling dat de Masterclass vol zit. Meld je daarom op tijd aan.

 

GRATIS Masterclass hypnose voor coaches

Deze Masterclass is bedoelt voor coaches die een gedegen hypnose opleiding willen volgen. Je wilt kennis maken met de trainer en praktisch aan de slag. Je wilt meer over hypnose leren en ook zelf ervaren. Dan is deze gratis Masterclass van 3 uur zeker geschikt voor jou.

Vertel meer hierover

Seminar betere coachvaardigheden met Hypnose

Dit seminar is speciaal bedoelt voor coaches, trainers en therapeuten die direct praktisch aan de slag willen gaan met hypnose en hun vaardigheden willen verbeteren. In 3 dagen tijd ga je aan de slag met hypnose en leer je krachtige tools gebruiken die je kunt inzetten als coach.

Vertel meer hierover

Seminar Hypnose voor NLP Practitioners

Dit seminar is speciaal bedoelt voor NLP Practitioners die zich meer willen verdiepen in hypnose en NLP technieken met hypnose willen combineren. Je gaat aan de slag met directe en indirecte (Ericksoniaanse en Conversationele) vormen van Hypnose. In 3 dagen leer je verschillende inducties, waaronder de “handshake interrupt” ontwikkeld door dr. Richard Bandler.

Vertel meer hierover
mautic is open source marketing automation