Conversationele Transformatieve Hypnose Practitioner

Hypnose speciaal voor Coaches,
Trainers en Therapeuten

Een intensief programma van 6 maanden waarin je hypnose en hypnotherapie leert om snel blijvende resultaten te bereiken. Je leert geavanceerde technieken en transformerende principes, maar boven alles, je leert hoe je moet performen om constant goede prestaties te leveren en hoe je dit combineert met de bestaande kennis die je al hebt.

Start januari 2017

Hoe effectief is hypnose volgens een studie gedaan door
“American Health Magazine”

Alfred A. Barrios, Ph.D. onderzocht de effecten van een aantal therapievormen (gepubliceerd in o.a. Psychotherapy Magazine (Volume 7, Number 1) waaronder Hypnotherapie. In zijn onderzoek kwam het volgende naar voren over het resultaat.

%

Psychoanalyse

38% resultaat na 600 sessies

%

Gedragstherapie

72% resultaat na 22 sessies

%

Hypnotherapie

93% resultaat na 6 sessies

Wil jij in staat zijn om snel verandering te leveren,
resultaten die stand houden?

Vandaag de dag zijn er veel coaches en klanten worden steeds kritischer. Wat zij willen is het volgende:

 

 • Efficiëntie, ze willen zekerheid dat de wat de coach doet werkt en de verandering stand houdt.
 • Tijd, ze willen niet weken en maanden oplossingen zoeken voor hun probleem, ze willen een snelle en permanente verandering.
 • Blijvende resultaten, ze willen weten dat het resultaat blijft en niet verdwijnt.
 • Goed vertrouwen, ze willen het vertrouwen hebben dat het zal werken voor hen.
 • Innovatieve methode, ze vinden het niet makkelijk om de juiste coach te vinden. Een nieuwe innovatieve aanpak is aantrekkelijk om de uiteindelijke keuze te maken.

Waarom het nu de juiste tijd is om Hypnose te leren

Je hoeft alleen maar goed om je heen te kijken wat er allemaal speelt. We leven in een snelle wereld waarin constant dingen veranderen en het gaat alleen maar sneller.

Steeds meer mensen zijn niet tevreden met het werk wat ze doen. Er is een overvloed aan keuzes die mensen kunnen maken. Om op te vallen moet je assertiever zijn en communicatief sterk.

Dat brengt de nodige druk en stress met zich mee en het vraagt steeds meer van mensen. Enkele feiten op een rijtje:

 • In Nederland krijgt bijna 20 procent van de volwassenen (18-64 jaar) ooit in het leven te maken met een depressie.
 • 1 op de 7 werknemers heeft last van werkstress en vertoont burn-outklachten
 • 1 op de 10 mensen heeft last van een angststoornis
Dit betekent dus dat er duizenden mensen zijn de wachten om geholpen te worden. Daarbij komt dat hypnose steeds vaker positief in het nieuws komt en steeds meer mensen aan de slag gaan met hypnose.

Hypnose is niet meer zo mystiek als vroeger. De wetenschap kan steeds beter verklaren waarom het zo effectief werkt en steeds meer mensen staan voor hypnose open.

Omdat er zulke goede resultaten worden behaald, gaan steeds meer mensen op zoek naar een goede coach die ook met hypnose werkt.

Stel je eens voor dat jij:

 • mensen kunt helpen als zij heftige emoties ervaren, deze direct los te laten en hun leven te transformeren
 • nooit meer vast loopt in de coaching en altijd een weg vindt
 • in zeer korte tijd tot de kern van het probleem komt en de angel eruit weet te trekken
 • over de juiste tools en bouwstenen beschikt om verandering te realiseren en deze weet in te zetten op de juiste momenten
 • in een aantal sessies zichtbaar resultaat bereikt en de cliënt verwonderd is
 • intuïtief werkt en als coach altijd krachtig, zeker en vol zelfvertrouwen te werk gaat
 • spiritualiteit kunt combineren met hypnose, zodat je levenslessen en inzichten diep in het onbewustzijn kunt verankeren
 • hypnose kunt gebruiken zonder dat het lijkt op hypnose, maar lijkt op een normaal gesprek bij de koffiezetautomaat op het werk
 • zelf niet hard aan het werk bent, maar je cliënt zeker wel (bewust en onbewust veranderingen maakt)
 • wordt gezien als de autoriteit door jouw doelgroep en de beloofde kwaliteit biedt
 • goede tarieven vraagt en je daar goed over voelt omdat je goede resultaten boekt, wat jouw gevoel van waarde versterkt
 • jezelf goed in de markt zet en een goed lopende praktijk hebt met voldoende vrije tijd om de dingen te doen die je leuk vindt
 • jezelf weet te onderscheiden in de markt en een duidelijke boodschap communiceert die klanten trekt

Hoe zou je werk en leven als coach er dan anders uit zien?

Dit is een unieke kans om hypnose te leren en de 4 stappen “GIFT methode” te gebruiken om levens te veranderen en te transformeren. Het biedt jou de mogelijkheid om bijna in elke situatie persoonlijke verandering in gang te zetten en blijvende resultaten te realiseren, mensen weer in hun kracht te zetten.

Het is niet alleen een unieke kans om de juiste methodes te leren om anderen professioneel te coachen, maar als je besluit om mee te doen krijg je ook nuttige stappen om jouw business vleugels te geven, klanten aan te trekken en een goede omzet te maken.

Dit is het ultieme transformatie trainingsprogramma om hypnose te leren en het slimme onbewuste te gebruiken in coachingssessies of alledaagse gesprekken. Iedereen beschikt over het talent om mensen te verwonderen en tot inzichten te laten komen. Het vraagt om de juiste training, inzet en investering van tijd.

Het maakt niet uit wat je kennisniveau is over coaching, hypnose of het onbewustzijn. Wanneer jij besluit om mee te doen aan het trainingsprogramma, zul je transformeren tot een top coach die in staat is hypnose en hypnotherapie interventies toe te passen en zo mentale en fysieke vraagstukken op te lossen door deze aan te pakken bij de bron.

Aan het eind van het programma beschik je over alle skills van een goed hypnotiseur en coach. Je hebt de beschikking tot alle resources van een goed hypnotiseur en heb je de perfecte mindset ontwikkeld zodat je in elke situatie hypnose weet te gebruiken en hierbij jezelf zelfverzekerd voelt en vol vertrouwen aan de slag gaat.

Dit is te danken aan het feit dat het programma gebruik maakt van “Accelerated Learning Technieken” om breinvriendelijk te trainen en de 4 stappen “GIFT methode” die ik heb ontwikkeld. Het maakt hypnose leren simpel en eenvoudig. Ondanks dat het complexe materie is, zul je merken dat het eenvoudig gebruikt kan worden door jou.

Je krijgt het “Dynamic Hypnosis Framework” wat het mogelijk maakt om dynamisch hypnose toe te passen zodat je kunt werken met wat er is in het moment en niet vast zit aan een script of een vaste procedure die je moet doorlopen. Je voelt je hierdoor vrijer en krijgt zin om de uitdaging aan te gaan met je klant. Dit is een uniek framework wat je nergens anders krijgt.

Misschien kun je dit het best vergelijken met lego. Wat je leert is het doorgronden van de onderliggende principes, de verschillende lego blokken herkennen en toepassen. Je bent in staat om in het moment, afhankelijk van wat er gebeurt, de juiste lego blokjes te pakken om daarmee een passende interventie te bouwen, volgens het “building block principle”.

Wat heb ik vele uren plezier gehad met het spelen met lego. Ik kon mijzelf niet stoppen omdat het mijn creativiteit stimuleerde en mij uitdaagde te groeien. Mijn bouwwerken werden steeds verfijnder en complexer, naarmate ik meer inzichten kreeg in het proces, meer ontdekte en experimenteerde met de vele mogelijkheden. De opleiding is niet anders van opzet.

De GIFT methode maakt het mogelijk om issues van mensen op te lossen door het gebruik van de meest “state of the art” therapeutische interventies en middelen die op dit moment bestaan. Het volgt interessante wetenschappelijke inzichten uit de neuropsychologie. Hetgeen betekent dat dit een goede investering is om te doen en hypnose begrijpelijk wordt en je snapt hoe verandering werkt.

In combinatie met het “No Fail Protocol”, waarin je leert dat je niet kan falen als hypnotiseur of coach, maar alles kunt utiliseren (aangrijpen om de verandering te ondersteunen), heb je een ijzersterke formule in handen om mensen naar de gewenste uitkomst te begeleiden. Daarbij kan het “Sanctuary Protocol” niet ontbreken om de mensen met wie je werkt een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Het zal jouw succesratio zeker vergroten.

De live training maakt het mogelijk dat je aan het eind van het programma hypnose bij coaching flexibel en organisch kunt toepassen. Niet alleen formeel, waarbij de ogen gesloten zijn, maar ook in ogenschijnlijk normale gesprekken waarbij je krachtige hypnotische principes inzet om de verandering fasciliteren, ook wel bekend als “Conversationele Hypnose” of indirecte hypnose en Ericksoniaanse hypnose.

Een andere belangrijke reden waarom dit hypnose trainingsprogramma goed werkt is dat niet alleen het bewustzijn wordt getraind door heldere theorie en sprekende voorbeelden, maar ook het onbewustzijn wordt getraind tijdens de lessen en de vele praktische oefeningen die gedaan worden.

Alles wat je gaat oefenen wordt live gedemonstreerd en stap voor stap uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag: leren door doen en ervaren, het is heel eenvoudig, dit kun je alleen ervaren op de live training en jezelf ervan te overtuigen dat het werkt.

Het trainen van het onbewustzijn staat ook wel bekend als “Unconscious learning and Installation methodologies”, wat betekent dat je aan het eind van de live training een transformatie ervaart en een wezenlijk verschil in vaardigheden merkt en in het zelfvertrouwen wat je voelt als coach.

Je zult de juiste hypnose principes weten in te zetten in elke gegeven situatie. Het is een onbewust proces geworden waardoor je meer in controle bent over het coachingsproces dan ooit te voren en nooit meer vastloopt. Je raakt geïnspireerd, maakt de juiste keuzes en zet stappen die je vooruit brengen in het proces.

In andere woorden, je kunt groeien van onbewust onbekwaam (je hebt geen idee wat je doet), naar onbewust bekwaam (een top coach die natuurlijk en organisch hypnose toepast en resultaten boekt). Een interessant proces om te doorlopen en op terug te kijken.

Het word een levensveranderend trainingsprogramma voor jou als coach waarin je het volgende kunt verwachten:

 • Het ontwikkelt in jou de perfecte mindset van een top coach en hypnotiseur
 • Het maakt van jou een expert in het doen van razendsnelle en zeer effectieve hypnose inducties
 • Het leert je geavanceerde conversationele hypnose te gebruiken in “normale” gesprekken die natuurlijk overkomen en waarbij mensen zich goed voelen over zichzelf
 • Het maakt van jou een top coach die krachtige hypnose processen kan inzetten op een manier die nog niet door de meeste coaches of hypnotherapeuten wordt doorgrond

Je leert in deze opleiding een combinatie van directe hypnose om het onbewustzijn te instrueren en indirecte hypnose om oplossingen binnen in de persoon zelf te activeren en in werking te zetten, je brengt mensen in contact met hun ware potentie.

Indirecte hypnose is de manier om met zware weerstand en lastige mensen om te gaan. Het is uitermate geschikt om mee te werken met grote groepen mensen. Dit is dus niet alleen handig om te beheersen bij één op één coaching, maar ook als je wilt werken met groepen mensen. Privé ga je hier ook zeker de voordelen van ervaren.

Je kunt hypnose het best zien als een set principes en technieken die eenvoudig te leren zijn. Dat alleen is niet voldoende om het verschil te maken. De belangrijkste ingrediënten voor het succes zijn: de juiste mindset (houding), vaardigheden (skills) en het werken met een zuivere intentie.

Dit alles staat in het programma centraal en hierdoor behoort deze opleiding tot één van de toonaangevende hypnose trainingen van Nederland en België.

Je krijgt toegang tot de meest belangrijke hypnose principes en gouden sleutels tot persoonlijke verandering die worden gebruikt door top coaches zoals ik daar zelf ook toegang toe hebt.

Stel je eens voor wat het voor jou kan betekenen als je besluit om mee te doen met het trainingsprogramma. Wat als je leert:

 • Wat het echte geheim is om niet gewoon een goede coach te zijn, maar een exceptioneel goede coach
 • Hoe je mensen in hypnose krijgt zonder dat je een inductie gebruikt, gewoon een praatje houdt en levens transformeert
 • Wat je precies moet zeggen om de juiste condities op te zetten voordat je begint met hypnose of coaching
 • Hoe je de juiste informatie verzamelt die je kunt hergebruiken in hypnose door een eenvoudige, maar geniale vraagtechniek
 • Om verschillende soorten krachtige inducties te kunnen gebruiken op elk moment, elke plek, waar dan ook
 • Wat het meest belangrijke onderdeel is van een conversationele inductie, waardoor een normaal gesprek geleidelijk over gaat in hypnose
 • Hoe je ervoor zorgt dat het veranderingswerk blijft hangen en deze toekomstvast is
 • Hoe je de persoonlijke metaforen van mensen kunt herkennen en gebruiken om de verandering te fasciliteren
 • Hoe je metaforische verhalen vertelt die een leven lang doorwerken
 • Om ook problemen op te kunnen lossen zonder dat je inhoudelijk hoeft te weten wat het probleem is
 • Wanneer het nodig is, de juiste stappen kent om een heftige gebeurtenis uit het verleden op te sporen, die nu voor problemen zorgt en deze oplost
 • Hoe Milton Ericsson’s favoriete hypnose inducties precies werken of hoe Dave Elman mensen in een zeer korte tijd in een diepe hypnose bracht
 • Hoe je de kracht van hypnose kunt inzetten zonder dat het op hypnose lijkt

De training is verdeeld in zes blokken van twee opeenvolgende dagen (zaterdag en zondag). Zo ziet de structuur van de live training er uit:

 • Op de eerste dag maken we een snelle start en leer je alles over het hypnotisch proces en het gebruik van krachtige hypnotische taal (veel oud-deelnemers geven aan dat alleen al de eerste dag de investering van de training al meer dan waard is), vanaf daar volgen mooie andere dagen
 • Je gaat aan de slag met verschillende inducties en hypnose verdiepen. Formele inducties en informeel (wat betekent dat je hypnose ook in normale gesprekken kunt toepassen op een gepaste en integere manier). Welke woorden moet je gebruiken en welke moet je absoluut vermijden
 • Bouwen van een krachtige mindset en een rotsvast vertrouwen op de goede uitkomst
 • GIFT methode en Dynamic Hypnosis Framework, krachtig coachingsproces met unieke technieken, principes en manieren van aanpak om klaar te zijn voor bijna alles
 • Werken met het onbewustzijn, wat is dat en hoe werkt het brein precies en hoe kun je dat het beste in hypnose gebruiken
 • Transformerende vragen stellen die leiden naar de oplossing en in enkele minuten de kern van het probleem verduidelijken en persoonlijke metaforen en symbolen bloot leggen
 • Verbinden met kernkwaliteiten, talenten en volledige potentie door middel van het DTI (deep trance identification) protocol
 • Zuiver communiceren aan de hand van 2 krachtige modellen: Milton Model, Metamodel. Volgen versus leiden (hoe je valse herinneringen voorkomt)
 • Werken met symbolen en (persoonlijke) metaforen, het in samenwerking met het onbewustzijn van jouw klant kraken van onderliggende onbewuste ongewenste patronen en deze veranderen in gezonde positieve patronen met het DMI (dynamic mental imagery) protocol
 • Direct communiceren met het onbewustzijn door gebruik van de IRQ (Ideomotor response questioning) techniek
 • De droom generator, in hypnose dromen creëren die leiden tot inzichten en gewenste persoonlijke veranderingen
 • Werken met tijdslijnen, verleden, heden toekomst en het ophalen van krachtige resources
 • Hoe je omgaat met “abreactions” heftige emotionele reacties en waarom het nooit een goed idee is om iemand daar zomaar uit te halen. Je krijgt het vertrouwen om elk emotionele reactie op te lossen en daarmee de kern van het probleem. Dit is in tegenstelling tot wat er vaak geleerd wordt, maar is zeer effectief om bij de bron dingen op te lossen.
 • CORE proces Regressie in combinatie met de geavanceerde CCR (Cartharsis Call and Response) techniek, de meest effectieve techniek om regressie te doen
 • Om de status quo te doorbreken en goede beslissingen te maken en een richting te kiezen leer je ook werken met PIT (parts integration technique)
 • Conversationeel hypnotiseren, gewoon als in een normaal gesprek, maar dan magisch (mensen zullen zich bijzonder goed voelen bij jou in de buurt)
 • Gedurende de training krijg je veel geavanceerde strategieën en nog veel meer…
 • De laatste dag staat in het teken van certificatie, na bespreken van al het geleerde en het afronden van het proces…

Voor wie is de Conversationele Transformatieve
Hypnose Practitioner training?

Of je nu aan het starten bent of je bent al jaren bezig, het is voor jou logisch dat je het beste uit jezelf wilt halen en dat je je inzet daarvoor. Uit je comfortzone komen is voor jou normaal, je weet dat daar “de magic” begint.

Je begrijpt dat er een investering in geld, tijd en commitment voor je expertise ontwikkeling nodig is, en dat wil je graag, omdat je weet wat het je kan opleveren.

Er staat je niets in de weg om te slagen, je verdient het certificaat als je aan het eind van de live training jouw nieuwe vaardigheden demonstreert.

Dit is het moment om in actie te komen en jouw vaardigheden te bewijzen. De opzet is eenvoudig: je begeleidt een stuk veranderwerk, onder supervisie, zonder assistentie en zet daarbij al jouw nieuw verworven kennis in.

Wanneer, waar en wat is de investering?

De training start in januari 2017 en wordt gegeven op de volgende dagen:

 • 21-22 januari
 • 4-5 februari
 • 4-5 maart
 • 1-2 april
 • 13-14 mei
 • 10-11 juni

De locatie is in een mooi grachtenpand in het centrum van Amsterdam: KW9.

Het adres:
Kromme Waal 9
1011BS Amsterdam

De investering voor deze training is 2997,- euro ex. btw. Het is ook mogelijk om in 6 termijnen te voldoen.

Ja, ik meld me aan voor de training
mautic is open source marketing automation