Home / Coach techniek / Wat is er nodig om het leven van je dromen te creëren? Succesvol te zijn als ondernemer!

Wat is er nodig om het leven van je dromen te creëren? Succesvol te zijn als ondernemer!

Het leven is een onderneming, dus eigenlijk is iedereen een ondernemer. Welke doelen heb jij en welke passie zou je willen leven? Hoe kun je meer gebruik maken van je slimme onbewustzijn?

Ik deel hier een aantal stappen die je kunt zetten om dromen te verwezenlijken. Als coach kun je deze stappen gebruiken om mensen richting te geven en keuzes te laten maken in het leven. Je geeft ze als het ware een vuurtoren die hen helpt te navigeren naar het doel.

De 6 stappen kun je combineren met NLP en hypnose om betere resultaten te krijgen. Ik ga dat in mijn volgende blog beschrijven en dieper in op de onderliggende principes hoe je dat dan precies doet.

Het is gebaseerd op het werk van Napoleon Hill, auteur van het boek “Think big en grow rich” oftewel “Denk groot en word rijk”. Ik heb dat boek meerdere malen gelezen en het transformeert mijn leven.

Rijkdom kan zich in vele vormen vertonen. De meeste denken vaak aan geld en dat is ook goed als je succesvol wilt zijn. Niet mis mee, als je het ook kunt geloven dat jij het kunt bezitten. Het gaat om de onderliggende energie en het uitwisselen daarvan in waarde. De echte rijkdom zit van binnen.

Wanneer je de rijkdom van binnen, in je innerlijke wereld (je mind) weet te cultiveren en de vruchten weet te oogsten, dan zal de rijkdom zich ook manifesteren in fysieke vorm in de buitenwereld.

Het is een kwestie van het aanleren van de juiste mindset en het hebben van de juiste gedachten die je richting geven naar het gewenste doel.

Je hebt altijd een keuze wat je wilt doen. Heb jij controle over jouw gedachten, of hebben jouw gedachten controle over jou? Dat is een interessante vraag, zeker als coach niet geheel onbelangrijk om bij stil te staan.

Wat houd je tegen om je dromen waar te maken? Een andere vraag die je kunt stellen is: hoe zou jij je willen voelen als jij net iets meer uit je leven haalt dan je nu al doet?

Wat als geld en tijd geen issue meer zijn, je hebt tijd genoeg en leeft in een overvloed mindset en je voelt dat het ook zo is, wat zou jij dan doen met je leven? Hoe zou jij dan in relatie staan tot anderen?

Als je aan het eind van je leven terug kijkt op het leven dat je hebt geleefd, hoe wil je dan terug kijken op je leven, hoe heb jij je leven dan geleefd. Sta daar eens even bij stil.

De wondervraag: als je morgen op staat en er is een wonder gebeurt, wat is er dan allemaal anders in je leven? Ieder mens is bijzonder en beschikt over ongekende vermogens. Ieder mens is in staat dromen om te zetten in een nieuwe realiteit.

Hoe doe je dat dan? Dat zijn de beste vragen die jij jezelf kunt stellen, hoe die ik dat? Hoe bereik ik mijn doelen, wat is ervoor nodig om te veranderen.

Je wilt je gedachten richten op de doelen die je wilt halen. Je wilt het onbewuste aan het werk zetten, om datgene waar je van droomt, ook te verwezenlijken. Maar hoe doe je dat?

Veel mensen voelen dat ze vastlopen in de dingen die ze doen, ze ervaren obstakels in hun denken. Zeker als ze willen starten met iets, wat doe je dan eerst en wat doe je dan daarna om het leven te creëren wat je wilt? Het is tijd om daar doorheen te breken.

Het leven gaat door en dingen veranderen constant en je bent in staat om daarin in mee te gaan en de juiste keuzes te maken, als je jouw gedachten en zinnen op je belangrijkste levensdoel zet. Jij bezit over de kracht om obstakels op te ruimen.

Je hebt altijd de keuze wat je wilt denken en wat je wilt doen. Het belangrijkste wat je gaat helpen is een helder doel te stellen die richting geeft aan je toekomst en gebruik te maken van je verbeeldingskracht en denkvermogen om daar te komen.

Wat daarbij helpt is dat je leert je concentratie vermogen te vergroten en leert werken met visualisaties. Je wilt je geloof ontwikkelen dat jij in staat bent je belangrijkste levensdoel te verwezenlijken, je bent ervan overtuigd.

Ook is het een goed idee om met de kracht van zelfsuggestie te leren werken, zodat je op een diepere laag dingen verandert. Daarom is het logisch om meer te leren over hypnose, omdat dit je dichterbij je ongekende vermogens brengt.

Wat is er nodig om het leven van je dromen te creëren? Een helder stappenplan!

6 stappen om een intens verlangen om te zetten naar succes

De methode waar ik mee werk in mijn coachingstrajecten om verlangens en dromen om te zetten naar rijkdom en succes bestaat uit 6 stappen. Voor rijkdom kun je alles invullen waar je naar verlangt, ik werk hier met financieel succes.

Stap 1. Je moet het exacte bedrag aan geld benoemen wat je wilt hebben. Ik wil geld is te vaag, dan weet je onbewustzijn niet wat je PRECIES bedoelt. Stel het bedrag dus nauwkeurig vast.

Stap 2. Bepaal het bedrag wat je zelf ook weer wilt weggeven of investeren. Als je zelf niet de mindset hebt om geld te investeren, hoe kun je het dan zelf aantrekken? Je kunt letterlijk ook in jezelf, jouw ontwikkeling, investeren om groter te groeien: leef in de gedachte van overvloed.

Stap 3. Prik een datum waarop je het geld ook daadwerkelijk wilt bezitten.

Stap 4. Stel een duidelijk plan op hoe je het verlangen gaat verwezenlijken. Begin dat ook daadwerkelijk met het uitvoeren van het plan, of je er nu klaar voor bent of niet, tijdens het doen leer je en ga je stap voor stap vooruit.

Stap 5. Nu je alles beschreven hebt is het tijd om een heldere verklaring te schrijven waarin je kort en bondig alles beschrijft: wat is het exacte bedrag wat je wilt, binnen hoeveel tijd is het daar? Wat geef je terug in ruil voor dat geld en wat is het plan om het te verwezenlijken.

Stap 6. De schriftelijke verklaring lees je 2 keer per dag hardop voor, vlak voordat je naar bed gaat en vlak na het opstaan. Belangrijk is dat jij jezelf ziet dat je het geld al bezit. Dat je ook echt gelooft dat het zo is en ook voelt dat het zo is.

Neem dit van mij aan: besef dat de overheersende gedachten in jouw geest zich zullen vermenigvuldigen in uiterlijke fysiek acties en geleidelijk zullen transformeren in fysieke werkelijkheid.

Dit geld voor positieve gedachten maar ook het omgekeerde is waar. Wanneer je de 6 stappen volgt die hierboven beschreven staan, dan zullen je overheersende gedachten voor je gaan werken.

Wanneer je het doel concreet hebt gemaakt, dan kun je deze ook beter verankeren in het onbewustzijn door NLP en Hypnose hiervoor te gebruiken. In mijn volgende blog zal ik beschrijven hoe je dit kunt doen.

Natuurlijk zijn er veel andere stappen die je zet om dromen en doelen te verwezenlijken. Wil je weten wat ik als coach kan betekenen voor jou? Neem dan contact op met mij en stel je vraag, geheel vrijblijvend zal ik deze beantwoorden.

Over hypnotrain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

mautic is open source marketing automation