Home / Over ons / Mitchel Heitinga

Mitchel Heitinga

Fijn om je te ontmoeten,

Ik gok dat je hier bent gekomen omdat iemand die je vertrouwt mijn naam heeft genoemd, of één van mijn video’s, artikelen of quotes bent tegengekomen.

Misschien heb je gericht gezocht om Hypnose te leren en je coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen om mensen effectief te helpen. Welke weg je ook hebt bewandelt, ik ben blij dat je hier bent.

Ik ben Mitchel, zelfstandig ondernemer, dromer, met een ongelofelijke passie en groot enthousiasme voor persoonlijke verandering en groei. Hier om jou te helpen de persoon en ondernemer te worden die je wilt zijn.

Een man met een missie om duizenden mensen te bereiken hun dromen te verwezenlijken door het activeren van hun volledige potentie en anderen op hun beurt weer te inspireren en te helpen als coach.

 

Zolang als ik me kan herinneren ben ik bijzonder gefascineerd en nieuwsgierig over het menselijk potentieel. Ik wilde weten wat precies maakt dat mensen echt gelukkig zijn, succesvol, vindingrijk en innovatief.

Hoe leef je jouw leven in voldoening? Hoe kan het dat sommigen elke dag worstelen met het leven, terwijl anderen altijd een weg vinden onafhankelijk van de meest uitdagende omstandigheden.

In mijn werkend leven had ik constant het gevoel dat ik niet op mijn plek zat. Ik maakte lange uren, was nooit tevreden en het voelde niet dat ik mijn werk vanuit mijn hart met passie deed. Mijn leven voelde niet in harmonie en ik voelde mij gevangen in de rat-race.

Ik had wel de betere banen als Business en ICT consultant en het had goed voor elkaar. Ik had een stabiele relatie (althans dat dacht ik), twee auto’s voor de deur en een eigen huis. Ik ging 2 tot 3 keer per jaar op vakantie in het buitenland en vaak uit eten.

 

Toch was ik niet gelukkig, zat tegen een burn-out aan en voelde me zelfs depressief. Het werd tijd dat ik de signalen serieus nam, tijd voor het nemen van de juiste actie.

Ik besloot het roer om te gooien en mijzelf te ontwikkelen tot coach en trainer. Ik volgde vele trainingen hier in Nederland en in het buitenland gericht op NLP, Hypnose en andere krachtige veranderingsmethoden.

Ik gaf vele duizenden euro’s per jaar uit en zag dit als een investering voor de toekomst en mijn eigen ontwikkeling om meer in vrijheid te leven, los van de gebaande wegen.

Ik gaf de zekerheid van de 9 tot 5 baan op in een tijd dat de economie verslechterde, verbrak mijn relatie en verkocht het huis om vervolgens te starten voor mijzelf.

Dit was de beste keuze die ik kon maken, ook al voelde dat in het begin niet zo. Het heeft gezorgd voor een enorm stap voorwaarts in mijn persoonlijke groei, als coach, trainer, maar vooral als mens en partner.

 

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat het belangrijk is goede vaardigheden te ontwikkelen als trainer en coach. Het is goed te begrijpen hoe het brein werkt bij veranderingen hoe je met taal de transformatie in werking kan zetten.

Misschien nog wel belangrijker dan dat, ik heb geleerd dat ik op de eerste plaats een marketeer en verkoper ben van mijn eigen product. Het succes kwam namelijk niet vanzelf aanwaaien, ik moest daar wel wat slimme dingen voor doen, mijn boodschap helder in de wereld brengen.

Al mijn kennis en jaren lange ervaring heb ik samengebracht in mijn trainingen en workshops. Het biedt ruimte om blokkades op te heffen die je tegen houden om jezelf goed in de markt te zetten en te doen wat je het liefste wilt: mensen helpen groeien.

Daarom heeft marketing en sales ook een belangrijke plek in mijn trainingsaanbod, immers goede coach vaardigheden zijn niet voldoende om veel klanten aan te trekken. Als niemand weet dat jij bestaat en dat jij iets geweldigs te bieden hebt, dan zal je inkomen niet hoog zijn (ook al ben je nog zo goed en dat is zonde).

Je kunt dus bij mij terecht om jezelf te trainen in hypnose, hypnotherapie, marketing en sales. Misschien wil je persoonlijk aan de slag met hypnose en werken aan een vraagstuk dat je hebt, ook dan ben je hier op het juiste adres.

 

Heb je belangstelling om mee te doen aan één van mijn workshops of trainingen?

Je kunt je aanmelden voor een gratis “strategisch gesprek” om je specifieke vragen die je hebt beantwoord te krijgen en er achter te komen dat mijn aanbod passend is voor jou. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen in de groep.

 

 

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@hypnotrain.org

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Warme groet,

Mitchel Heitinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

mautic is open source marketing automation