Home / Over ons / 10 redenen waarom Hypnotrain de beste keuze is

10 redenen waarom Hypnotrain de beste keuze is

10 redenen waarom je kiest voor Hypnotrain Hypnoseschool voor Coaches, Trainers en Therapeuten

1.

We geven een gratis Masterclass Hypnose speciaal voor Coaches zodat je ons leert kennen en Hypnose praktisch kunt ervaren

Hypnose is voornamelijk een activiteit, je leert het door te doen. Wij vinden het belangrijk dat elke coach die serieus zichzelf wil ontwikkelen vrijblijvend kennis kan maken met Hypnose omdat het een krachtig middel is wat levens transformeert.

Wanneer je Hypnose persoonlijk hebt ervaren wordt het makkelijk om een goed besluit te nemen of je de Conversationele Hypnose Practitioner training wilt doen of één van de Masterclasses wilt volgen.

2.

Jij staat centraal

Uitgangspunt voor de Hypnoseschool is de vraag: wat wil jij bereiken? Jij brengt je eigen persoonlijke doelen in en gaat hiermee met Hypnose aan de slag.

We werken met jouw subjectieve beleving van de werkelijkheid. Je zult leren dat het minder van belang is hoe zaken objectief zijn. Het belangrijkste is te beseffen hoe jij het beleeft en hoe je ervoor kunt zorgen dat die beleving steeds positiever wordt.

Op die manier ga jij je steeds beter voelen, effectiever gedragen en ga je meer voor elkaar krijgen. Hierdoor groeit jouw persoonlijke effectiviteit en verwerf je persoonlijk leiderschap en ga je beter presteren in je werk en als ondernemer.

3.

Wij geloven in een deeleconomie waarin kennis en kunde gedeeld wordt

We geloven erin dat je krijgt wat je geeft, daarom kun je op deze site veel waardevolle informatie vinden wat je als coach, therapeut of trainer kunt gebruiken.

Onze diensten richten zich speciaal op coaches, therapeuten en trainers. Dit maakt het mogelijk voor jou om nieuwe contacten te maken met gelijkgestemden waarbij de vele goede ideeën gedeeld kunnen worden. Wij bieden voor onze studenten een besloten community waarin dat mogelijk is. Een perfecte gelegenheid om je persoonlijk netwerk uit te breiden.

4.

We trainen niet alleen technieken, je gaat de onderliggende principes echt doorgronden en werkt met intentie

Hypnose bestaat uit allemaal verschillende stappen, technieken en principes. Er zijn veel slimme interventies bedacht die wij je leren.

We staan er om bekend dat we schijnbaar moeilijke en complexe materie begrijpbaar en makkelijk overbrengen in eenvoudige stukjes.

Alles wordt live gedemonstreerd, waarbij stap-voor-stap alle onderliggende principes worden uitgelegd en toegelicht, zodat je precies weet waar je mee bezig bent en waarom je wat doet.

5.

We beleven veel plezier tijdens het doen

Ons motto is: leren moet leuk zijn. Ook al gaan we aan de slag met pittige uitdagingen, het moet vooral leuk blijven. Het blijkt dat we meer onthouden en sneller leren als we veel plezier beleven, daar zijn wij een groot voorstander van.

Eigenlijk is het maken van plezier een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig leven. Als trainers beleven we ook ontzettend veel plezier bij elke nieuwe groep die we ontmoeten en met wie wij aan de slag gaan.

6.

We werken vanuit passie en houden van ons vak

De Hypnoseschool is gebouwd op compassie en liefde. Liefde voor het vak, liefde voor Hypnose en onze studenten. We zijn dromers en doeners. Wij geloven in het onderzoeken en exploreren naar wat mogelijk is in deze wereld.

We zijn gepassioneerd, speels en investeren veel kostbare tijd in blijvend ontwikkelen en leren, om onszelf constant te verdiepen in de wondere wereld van Hypnose, Hypnotherapie, NLP, Spiritualiteit, Persoonlijk Leiderschap en Meesterlijke Beïnvloeding.

Met groot enthousiasme brengen wij dit alles over aan jou, zonder reserves!

7.

We geloven dat alles veranderbaar is met de juiste kennis en inzichten

Het maakt niet uit wat je wilt creëren, ervaren of wilt realiseren. Wij geloven in het creëren van mogelijkheden. Wij geloven erin dat alles uitgezocht en uitgevogeld kan worden.

Als we dat combineren met menselijkheid, passie en focus, dan zijn we in staat om veel dromen tot leven te roepen. Het gaat om de juiste energie en drive: het gaat om vindingrijkheid en de juiste emotionele gemoedstoestanden.

Het levert waardevolle inzichten op. Kennis en inzicht zonder actie is totaal waardeloos. Onze training is gericht op het verkrijgen van inzichten die aanzetten tot actie: leren door doen en ervaren! Het leven moet gevierd worden!

8.

We zijn hier om de wereld te veranderen

Wij geloven in de kracht van geven. Elke keer wanneer je de ander iets geeft creëer je een wonder. Hetzelfde geldt voor dankbaar kunnen zijn en te mogen ontvangen.

“Be the change you would like to see in the world”. Hieruit is het idee ontstaan om NLP gratis te geven. Daarnaast kun je op deze site veel waardevolle informatie vinden waarmee je direct persoonlijk aan de slag kunt gaan.

Ook jij hebt iets moois te geven aan de wereld, wij geloven daarin, dat we elkaar op een inspirerende manier kunnen beïnvloeden zodat de wereld positief verandert.

9.

We gaan er volledig voor

We houden niet van middelmatigheid. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er voor de volle 120% voor.

We zijn obsessief in het willen overtreffen van de verwachtingen van onze studenten en zetten ons volledig in voor jou, onszelf en elkaar.

10.

We houden van helderheid en eerlijkheid

Wij gaan voor helderheid en eerlijkheid. We zeggen waar het op staat op een respectvolle manier. Als onze trainingen niet geschikt zijn voor jou, dan zeggen wij dit tegen je.

Als we een fout maken, dan nemen wij verantwoordelijkheid en zullen er alles aan doen om de dingen weer goed te maken.

De volgende stap: GRATIS Masterclass Hypnose voor Coaches en Trainers

Ik wil praktisch aan de slag
mautic is open source marketing automation