Home / Gratis online Masterclasses

Gratis online Masterclasses

Gratis online Masterclasses voor coaches die hypnose willen leren

In mijn Masterclasses ga ik dieper in op verschillende interventies en technieken die je in hypnose kunt gebruiken. Misschien overweeg je wel een gedegen opleiding te volgen, dan ben je hier op het juiste adres.

Het geeft je een idee wat je onder andere gaat leren in de Conversationele Hypnose Practitioner Opleiding, een transformerend programma van 6 maanden met intensieve begeleiding.

Op je gemak thuis te volgen of op een geschikt moment op je werk, gemakkelijk op je PC, Notebook, Tablet of Smartphone. De perfecte manier om kennis te maken en bestaande kennis te verdiepen.

Aanmelden is 100% veilig omdat je tot 24 uur voor aanvang kunt annuleren. Voorkom teleurstelling dat de Masterclass vol zit. Meld je daarom op tijd aan.

 

Masterclass 2 Magische vragen die leiden tot oplossingen

Vragen op zich zijn niet zo bijzonder. Wat vragen krachtig maakt komt door de manier waarop je deze stelt en welke intentie je daarbij inzet. Het gaat dus om hoe je het best performt.

Deze Masterclass behandelt 2 magische vragen die een oplossingsgericht coach zou moeten weten. Het wordt duidelijk hoe NLP een belangrijke rol speelt en hoe je hypnose inzet om het effect van de vragen te versterken.

Vertel meer hierover

Masterclass Disney Strategie werken met perceptuele posities

Deze prachtige interventie van NLP staat er om bekend om mooie inzichten te geven. In deze Masterclass leg ik het proces stap-voor-stap uit en maak ik de onderliggende principes van NLP en hypnose duidelijk.

Bijzonder geschikt voor NLP Practitioners die verdieping zoeken en hypnose willen leren gebruiken bij coaching. Ook als je geen voorkennis hebt, dan kun je deze Masterclass prima volgen.

 

Vertel meer hierover
mautic is open source marketing automation